Помгите найти информацию
Спасибо за оперативный ответ.
О том, что в автореферате указана дата защиты мне известно. Но не все авторефераты есть даже в РГБ. Я всетаки надеюсь, а вдруг сами автора отозвутся или их знакомые.
Что касается поезда который Вас инетерсует то вот такая информация. Извините, что на украинском я думаю Вы все разберёте.
Міжнародний потяг Львів-Перемишль створює для Львівської залізниці щораз більше проблем. Ні для кого не є секретом те, що ним дуже часто послуговуються задля того, аби перевезти через кордон контрабанду. Проте, останнім часом такі випадки узагалі відбуваються систематично.
Досвідчені контрабандисти знають у потязі кожну шпарину, у яку можна заховати цигарки або горілку. Ховають їх у вагонах, розкручують плафони, піднімають решітки у тамбурах. Своєю чергою, прикордонно-митні служби цей поїзд перевіряють особливо ретельно, оглядають усі технологічні порожнини. У результаті цього поїзд повертається до Львова ніби після проведених у ньому бойових дій. Треба сказати, що польські митники “не бавляться” з відкручуванням болтів, а ломиками виламують дірки до схованок, внаслідок чого пошкоджується внутрішня обшивка вагонів, виходить із ладу електрообладнання та вентиляція. А про естетичний вигляд вагонів і поготів ліпше мовчати.
Постійне «перетрушування» цього поїзда завдає Львівській залізниці величезних збитків. На поточні ремонти витрачається багато коштів, але вже через деякий час він знову виглядає як після війни.
У звязку із цим, керівництво залізниці прийняло рішення у силу своїх можливостей перешкодити перевезенню через кордон контрабандних товарів. Відтак, із 20.07.07 поїзд № 76/75 Чернівці-Перемишль у попередньому режимі курсувати більше не буде. Замість цього із 20 липня їздитиме електропоїзд № 809/810, сполученням Львів-Перемишль складом 8 вагонів. А поїзд № 76/75 діючою періодичністю та розкладом курсуватиме лише із Чернівців до Львова.
|